Poengdeling mot LSK

Klepp - LSK Kvinner 1-1

Målfeiring etter 1-1. Foto: Fotograf Lars Aalgaard

Sist oppdatert: 16. sep 2019 Skrevet av: kleppelite

 

Snytt for 3 poeng?

Det ble som ventet et tett og jevnt oppgjør mot LSK Kvinner. I hvert fall i en omgang. Kanarifuglene tok en tidlig ledelse etter en misforståelse i Klepp-forsvaret. Klepp presset på for utligning, men klarte ikke sette mulighetene sine i første omgang og dermed gikk lagene til pause med 0-1. I andre omgang hevet Klepp seg enda et hakk og trykket mot LSK-målet økte. En diskutabel situasjon oppstod da Havana Solaun skjøt et frispark midt på keeper. Fiskerstrand stod inni målet da hun reddet og dabbet ballen ned i bakken. Med Klepp-øyne så det ut som at ballen klart var inne, men dette får vi aldri vite helt sikkert. Dommeren blåste spillet videre, ingen mål. Etter 64 minutt spill utnyttet Amanda Frisbie vinden til sin fordel da hun elegant skrudde ballen direkte inn i mål fra corner. 1-1. Klepp fortsatte trykket og skapte flere gode muligheter, men det ble dessverre bare med det ene målet og poengdeling.

Elisabeth Terland gjorde endelig comeback etter et langt skadeavbrekk

– Det var sykt deilig. Spesielt når alt fungerer såpass bra som det gjorde. Så det smakte godt. Jeg klarer egentlig ikke å si så mye mer enn det. Jeg har ikke ord, sier Elisabeth Terland til Jærbladet etter kampen, og legger til at kroppen føles fin etter første kamp på lang tid.

Trener Olli Harder var glad for å kunne gi henne sjansen.

– Hun var så glad da det ble klart at hun kunne spille. Det var jo litt av en kamp å komme inn i også. Rett og slett en skikkelig krigerkamp. Jeg spurte henne hvordan beina føltes ut etter kampen, og ser ut som det går bra, sier Harder.

– Vi kjempet bra kampen ut. Det hadde smakt ekstra godt med et mål, men jeg er stolt av måten vi framstår på, sier Terland.

Elisabeth Terland var endelig tilbake på banen for Klepp! Foto: Fotograf Lars Aalgaard

Kampfakta

Klepp – LSK Kvinner 1-1 (0-1)
Mål: 0-1 Emilie Nautnes (3), 1-1 Amanda Frisbie (64)

Dommer: Henrikke Holm Nervik, Trygg/Lade
Gult kort: Elise Thorsnes, LSK
Tilskuere: 411

En noe overrasket Amanda Frisbie skrudde en corner rett i mål. Foto: Fotograf Lars Aalgaard

Klepps lag

Lindsey Burke Harris – Tuva Hansen, Susanne Vistnes, Amanda Frisbie – Madeleine Hille Mellemstrand, Gry Tofte Ims, Marthine Østenstad (Elisabeth Terland fra 60.), Zaneta Wyne – Tameka Yallop, Havana Solaun (Matilde Alsaker Rogde fra 87.) – Marie Hella Andresen

Ikke benyttet: Amalie Kolnes, Lena Soleng Hansen, Julie Austdal, Anette Snørteland Jensen og Kaja Karlsen

Høydepunkter

Resultater runde 16 i Toppserien

Lørdag 14. august
Røa – Arna-Bjørnar 6-1
Sandviken – Vålerenga 3-4
Avaldsnes – Kolbotn 2-1
Trondheims-Ørn – Lyn 1-1
Stabæk – Fart 3-0

Søndag 15. august
Klepp – LSK Kvinner 1-1

Neste kamp

Lørdag 21. september kl. 15:00
Lyn – Klepp
Grefsen kunstgress

Neste hjemmekamp

Onsdag 25. september kl. 17:00
Klepp – Fart
Kampsponsor Jærhagen