ØHIL - Klepp 2-2

Mia Fedøy fløy høyt og scoret to ganger mot ØHIL. Foto: Kristian Moe

Sist oppdatert: 27. mai 2023 Skrevet av: kleppelite

Kom tilbake to ganger med Fedøy

Det ble en underholdende kamp mellom to lag som har slitt litt poengmessig denne sesongen. ØHIL tok ledelsen etter 23 minutters spill. Et par minutter før pause kom utligningen da Mia Fedøy dukket opp på bakerste stolpe og klinket ballen kontant i mål etter et godt slått frispark fra Ine Tveit.

I andreomgang hadde hjemmelaget mest ball og etter 80 minutt tok de ledelsen igjen da de satte et straffespark i mål. Like før slutt dukket nok en gang Mia Fedøy opp bak i feltet og headet inn sitt andre for dagen. Dette ble også sluttresultatet og dermed ble det poengdeling mellom lagene på Hoslebanen.

Trener Preben etter kampen

«I dag skulle vi bort til Oslo og krige oss til poeng. Ingen stilpoeng. Fornøyd med 1 her i dag. Spillerne gir aldri opp og legger ned en helt syk innsats som det lukter svidd av. Stolt trener!»

Høydepunkter

Kampfakta

Klepp – Hønefoss 2-2 (1-1)
Mål: 1-0 Mari Løyland Vassanyi (23), 1-1 Mia Fedøy (42), 2-1 Joshualyn Favour Reeves (80), 2-2 Mia Fedøy (88)

Dommer: Vilde Sølverud Larsen, Stoppen Sportsklubb
Gult kort: Martine Norheim, Klepp