På lørdag tar vi imot Lyn

Kampstart kl. 14:00

Her er Marie Hella Andresen i aksjon i bortekampen mot Lyn i fjor. Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 06. aug 2020 Skrevet av: kleppelite

 

Spennende oppgjør mellom to poengsultne lag

På lørdag er det endelig klart for ny hjemmekamp igjen og motstander er Lyn. Kampstart er kl. 1400 på Klepp Stadion, og vi gleder oss til å ta imot publikum igjen! Det er fortsatt 200 tilskuere som er grensen og det er bare elektroniske billetter som gjelder.

Billetter til lørdagens kamp kan du skaffe deg her!

Kampsponsor mot Lyn er IKM.

Har du ikke anledning til å komme på kampen? Amedia sender kampen her.

Trener Nick før hjemmekampen mot Lyn:

Etter to bortekamper, i henholdsvis Oslo og Trondheim, gleder vi oss veldig til å være tilbake på Klepp Stadion og bli heiet på av hjemmepublikumet vårt igjen!

Etter en skuffende kamp mot LSK, kan vi alle være enige om at prestasjonen vår mot Rosenborg var et stort steg i riktig retning. Det minnet mye mer om Klepp slik vi ønsker å fremstå. Intensiteten vår var tilbake og vi var farlige i angrep, noe vi ønsker å bygge videre på inn mot Lyn-kampen.

Spillerne har en forbedret flyt i spillet og forstår hverandre mer og mer for hver kamp som spilles. Det er gledelig at vi har spillere som kommer tilbake fra skader og som trener og spiller mer regelmessig, samtidig som våre yngre talenter får mer erfaring for hver kamp. Det er viktig at vi får flere poeng, noe som starter denne helgen. En god prestasjon på lørdag vil sørge for at vi fortsetter å bevege oss fremover og at vi utvikler oss videre som et lag.

Det har vært en utmerket start på treningsuken og vi er ivrige på å gjøre sterk prestasjon i helgen. Vi gleder oss til å se og høre dere alle på Klepp Stadion på lørdag!

Beste hilsener, Nick.

Trener Nick Loftus. Foto: Fredrik Fornes

Sesongen til nå

Klepp startet sesongen med å spille uavgjort hjemme mot Kolbotn (0-0), før de slo Arna-Bjørnar i Bergen (1-0), deretter ble det tap mot VIF hjemme (2-1) og tap mot LSK borte (3-0). I forrige runde ble det uavgjort i Trondheim mot Rosenborg (1-1).
Klepps form: U-V-T-T-U

Lyn startet sesongen med tap mot Avaldsnes på Karmøy (5-2), før det ble tap hjemme mot Rosenborg (1-4) , uavgjort i Bergen mot Sandviken (1-1), og så seier borte mot Kolbotn (1-0). I forrige runde hadde de en tomålsledelse over LSK på hjemmebane, men kanarifuglene kom sterkt tilbake og snudde kampen (3-2).
Lyns form: T-T-U-V-T

Før sjette runde ligger Lyn på en åttendeplass på tabellen med 4 poeng, mens Klepp ligger på plassen over med 5 poeng.

Klarer kaptein Tuva Hansen og Klepp å ta årets første trepoenger på hjemmebane? Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN

Lyn

Her er Lyns overganger før sesongstart:

Inn: Maria Hustad (tilbake fra Medkila etter utlån), Anna Nerland Aahjem (tilbake etter utlån), Cathinka Tandberg (Stabæk Akademi), Julie Aune Jorde (eget rekruttlag), Monica Nedgård Isaksen (eget rekruttlag), Ingrid Bakke (comeback), Kristin Haugstad (Amazon Grimstad), Christina Osnes-Ringen, Kirvil Odden Sundsfjord (Røa)
Ut: Linn Huseby (Røa), Vilde Hasund (Sandviken), Maren Hagfors Thoresen (Stabæk), Mimmi Löfwenius (på lån til LSK Kvinner i grunnspillet), Ebba Lund Andersen (Grei), Camilla Huseby (Djurgården), Maria Hustad (Hønefoss), Margaux Batt Lægreid (Stabæk), Noor Eckhoff (Kolbotn)

Mer om overgangene i både Toppserien og 1. divisjon finner du på toppserien.no

Resten av runden

RUNDE 5 | TOPPSERIEN