Olli til Sandnes Ulf

Gir seg etter 4 år i Klepp

Klepp-jentene og trener Olli Harder med rosa detaljer i forkant av kampen. Dette var en markering for å vise at vi støtter Rosa sløyfe-aksjonen 2019!

Sist oppdatert: 11. des 2019 Skrevet av: kleppelite

 

Olli takker av etter flotte år i Klepp

Olli Harder gir seg som kjent i Klepp etter 2019-sesongen. Mandag ble det klart at New Zealenderen blir Steffen Landros assist i Sandnes Ulf.

Etter et år som assistent for Jon Palmason tok Olli over som hovedtrener for Klepp før 2017 sesongen. Harder har ledet i Klepp i tre suksessfulle år med en 4.plass, 2.plass og 3.plass, samt en semifinale i NM. I samme periode har J19 laget hatt stor suksess, med 3 NM gull de siste 4 årene.

Olli har etterlatt seg et flott ettermæle i Klepp etter flotte år ved roret.

– Etter lang betenkningstid har jeg bestemt meg for å gå inn i trenerteamet hos Sandnes Ulf. Jeg forlater Klepp med en haug av gode minner og jeg vil gjerne takke Thomas Langholm Engen, Else Karin Stangeland, Tor Åge Risnes og hele Klepp IL-styret som ga meg muligheten til å bli en del av Klepp.

Alle i Klepp familien, enten det er spillere, trenere, sponsorer, supportere eller frivillige, har betydd veldig mye for meg disse årene. Tusen takk! Jeg tok jobben i Klepp med et mål for øye: å gjøre klubben enda bedre enn da jeg tok over! 

Jeg er stolt over å se utviklingen vi har hatt de siste årene, først og fremst selvsagt i Klepp, men også når det kommer til utviklingen av spillere i hele Rogaland, og påvirkningen Klepp har hatt her. 

Jeg ønsker alle i Klepp-familien en riktig god jul og et riktig godt nytt år! Vi ses på stadion i 2020! 

Sportslig hilsen

Olli Harder

Fotball , Toppserien 2019 , portrett , portretter , Klepp , Olli Hardner , Foto: Astrid M. Nordhaug