Avaldsnes - Klepp 3-0

Ida og resten av Klepp-jentene fikk det tøft mot Avaldsnes. Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 08. nov 2020 Skrevet av: kleppelite

Tapte kampen om Rogaland

Gårsdagens kamp på Karmøy endte med en fortjent hjemmeseier. Klepp fikk en dårlig start på kampen da Avaldsnes scoret etter kun 6 minutter. Andre omgang startet på samme vis og Klepp klarte dessverre aldri å svare. Nærmest var Matilde med et stolpeskudd. Til slutt endte kampen 3-0 og Klepp-jentene måtte reise tomhendt hjem igjen.

Heldigvis gikk de andre resultatene Klepps vei og grønntrøyene blir å se i Toppserien igjen neste år! En stor glede og befrielse for hele Klepp-leiren etter en varierende sesong. Nå er det en kamp igjen av sesongen, og Klepp-jentene kan slippe ned skuldrene og bare kose seg. Motivasjonen blir ikke mindre av at det er gulljagende Rosenborg som kommer til Klepp stadion, og er det eneste laget som ennå ikke har tapt.

Trener Nick og Elisabeth til Aftenbladet etter kampen:

Det var litt for enkelt i dag. Vi kunne ikke spille på våre styrker samtidig som vi ikke klarte å stoppe dem. Det var ikke bra av oss, sier Nick Loftus.

Det er aldri kjekt å tape. Vi havnet litt bakpå og presset fungerte ikke helt. Det er vanskelig å få det til å fungere når ikke alle jobber samlet. Vi avsluttet den første omgangen bra, men klarte ikke å fortsette på samme måte i den andre omgangen, oppsummerer Elisabeth Terland.

Matilde hadde et par gode sjanser, men ballen ville dessverre ikke i mål. Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Kampfakta

Avaldsnes – Klepp 3–0 (1–0)
Mål: 1–0 Andrea Norheim (6), 2–0 Olaug Tvedten (51), 3–0 Holmfridur Magnusdottir (67)

Dommer: Henrikke Holm Nervik, Trygg/Lade SK
Gult kort: Holmfridur Magnusdottir, Avaldsnes, Anette Snørteland Jensen, Klepp