Hyllest til Tor Inge Dahl

Alltid i våre hjerter! Foto: privat

Sist oppdatert: 21. mai 2021 Skrevet av: kleppelite

 

En ildsjel har gått bort

Vår fantastiske frivillige medhjelper Tor Inge Dahl har gått bort. Han var en enormt positiv og ivrig kar. Det var et stort sjokk å høre at Tor Inge nå ikke er blant oss. Tor Inge var alltid tidlig tilstede på våre hjemmekamper. Han var med og gjorde alt klart til flotte kamp-arrangement, med et eneste stort smil. Tor Inge var som regel også å se på treningsfeltet. Han var interessert og lysten på å lære av oss, slik at han kunne implementere ideer og metoder inn til jentelaget han trente selv.

Tor Inge ble diagnostisert med Guillain – Barrés syndrom i 2019. Det er en sjelden sykdom som kan gi både nerveskade, muskelsvakhet og lammelser. Han kjempet seg tilbake fra en tung periode og var oppe på beina igjen i fjor høst. Det var dermed utrolig trist å høre at han gikk bort nå i april.

Når sesongen går i gang til helgen vil det merkes at det mangler en stor ildsjel på stadion. I trener Nick sine forord før kampen til helgen hadde han dette og si om vår kjære Tor Inge:

– Til slutt vil jeg nevne vår kjære supporter, Tor Inge Dahl, som nylig gikk bort. Tor Inge var alltid å heiet på laget, hjalp oss på mange måter og var alltid positiv til lagets potensial! For meg personlig var han en flott mann å prate med hver gang jeg fikk muligheten. Han vil definitivt være i tankene våre ved sesongstart og vi vet at han heier på oss når fløyten lyder på lørdag!

Tor Inge hadde et stort hjerte for Bogafjell IL og bidro på flere fronter. Klubben har skrevet noen fine ord på sin egen hjemmeside som du kan lese her.

Bogafjell avsluttet minneordene med dette:

Den store interessen og engasjementet rundt jentefotball gjorde at han også ville bidra inn mot det nye utviklingsprosjektet, Greens. Like kjært som blomster ønsker familien og pårørende å oppfordre til å støtte arbeidet for barn og unge og gi en gave til:

Bogafjell ILs Hånd-i-Hånd fond. Vippsnummer 124538.

Vi i Klepp vil aldri glemme deg Tor Inge!