Fysisk batalje venter i Oslo

Aleksandra og Matilde i aksjon mot Røa på hjemmebane. Foto: Hans Petter Støre / hps.sporty

Sist oppdatert: 03. sep 2020 Skrevet av: kleppelite

Tid for revansj

I helgen venter en ny tur til Norges hovedstad for Klepp-jentene. På lørdag er det nemlig Røa som er motstander på Røa kunstgress. Kampstart er kl. 15:00 og Amedia sender kampen her.

Forrige serierunde ble det en god start på høstsesongen med 3-1 seier borte mot Lyn. Fortsetter den gode trenden med to på rad for traktorjentene på Østlandet?

Trener Nick før bortekampen mot Røa:

Sist søndag avsluttet vi en tøff uke med tre veldig viktige poeng mot Lyn. Seieren var både fortjent og nødvendig.

Dersom vi ser bak resultatet og fokuserer på prestasjonen er det mye vi kan være fornøyd med. Jentene viste den intensiteten, lysten og selvtilliten som vi behøver for å forbedre situasjonen vår. Jeg likte hvordan vi responderte på Lyns utligning, hvordan vi spilte god offensiv fotball, scoret tre fine mål og tok med oss tre viktige poeng hjem i bagasjen.

Dette var et skritt i riktig retning, men vi vet at vi fremdeles har flere skritt å ta og mer jobb å gjøre. Heldigvis er det slik at alle sammen jobber hardt hver dag for å få det til!

Røa er vår neste motstander og vi må være opp mot vårt beste for å kjempe om alle poengene.

Trener Nick Loftus. Foto: Fredrik Fornes

Sist møte

Det er kun tre uker siden lagene sist møttes. Klepp-leiren var hverken fornøyd med prestasjonen eller resultatet fra den kampen. Det ble et skuffende 1-0 tap på hjemmebane mot et hardtkjempende Røa-lag. Vilde Birkeli scoret kampens eneste mål etter 17 minutter. Klepp hadde mulighet til å redusere i 2. omgang da dommeren pekte på straffemerket etter Matilde ble felt inne i sekstenmeteren. Dessverre ble det straffebom og Klepp satt igjen med null poeng. Nå ønsker jentene å revansjere seg i Oslo!

Anette mot Røa i forrige møte. Foto: Hans Petter Støre / hps.sporty