Før bortekampen mot KIL/Hemne

Sist oppdatert: 20. mai 2022 Skrevet av: kleppelite

Kan vi ta tre på rad?

Etter forrige helgs 4-1-seier over Grand Bodø og gårsdagens avansement i cupen går vi nå for sesongens første tre på rad. På søndag venter nok en tøff motstander når vi tar turen til Trøndelag for å møte KIL/Hemne. Avspark er kl. 13 på Hemne Sparebank Arena, og kampen kan dere se via Jærbladet/Amedia her.

Trener Owe Salvesen før kampen

«Klar til ny kamp. Det har vært en fin uke med gode treninger og to seirer i serie og NM. Spillerne har fått rullert og vi har fått debuter på flere akademispillere. Nå sist mot Arendal der Vanessa Madland fikk sin debut og var veldig nærme scoring. Vi skaper gode erfaringer og prestasjoner hele tiden med dette unge mannskapet og det som blir viktig fremover er å gjenskape det mer og mer stabilt. Denne helgen flyr vi nordover og spiller mot KIL/Hemne 2 timers kjøretur fra Værnes, nærmere bestemt Kyrksæterøra. Vi har slitt med å ha ute spillere av ulike årsaker og da er det gledelig at de som får sjansen griper den og leverer bra. Hege og Kaja er ute denne helgen, samt Ingrid Synnøve med en liten skade. Astrid & co jobber veldig bra med medisinsk og fysisk oppfølging så vi håper at de nærmer seg spilletid igjen. Vi møter et robust, hardtarbeidende lag som frem til nå har vist en veldig bra defensiv struktur og knallhardt press over hele banen. Det blir en veldig tøff kamp der oppe i nord men vi reiser med masse energi og pågangsmot og håper vi drar i land en god prestasjon.»

Trener Owe Salvesen.

Videre i cupen

I går kveld spilte vi 2. runde i cupen hjemme mot 2. divisjonslaget Arendal. Etter kun et par minutter satte kaptein Maria ballen kontant i mål. Etter ni minutter fyrte Tiril av et skudd fra 16 meter og doblet ledelsen. Anette fortsetter scoringsformen sin og satt inn kampens tredje mål på en ett-touch-avslutning etter et godt slått innlegg. Kampen roet seg litt ned etter dette, men rett før pause kom det mål begge veier. Bortelaget fikk en redusering etter 43 min, før Malin svarte ved å sette en retur i mål et par minutter etterpå. I andre omgang økte Tiril ledelsen da hun scoret sitt andre mål for dagen. Det var nok et flott langskudd, men denne gang fra enda lengre hold. Fem minutter senere fikk Arendal seg nok en redusering og det ble også kampens siste mål. Dermed endte cupkampen 5-2.

Nå blir det spennende å se hvem vi møter i 3. runde.

Fornøyd gjeng etter avansement i cupen. Foto: Klepp Elite

KIL/Hemne

Laget fra Hemne i Trøndelag kom på en åttende plass på tabellen i fjor. KIL/Hemne hadde en forrykende start på sesongen med seier over Øvrevoll Hosle og Aafk Fortuna, før de tapte borte mot Åsane. Deretter ble det to uavgjorte kamper borte mot Grand Bodø og hjemme mot Hønefoss. Etter det har de tapt borte mot TIL 2020 og vunnet mot Medkila og Amazon Grimstad. I cupen slo de Nardo med hele 12 mål i første runde, før de røk ut mot Rosenborg på hjemmebane i går.

KIL/Hemne ligger på en fjerdeplass med 14 poeng etter åtte runder spilt. Tre poeng foran oss.

Kl. 1500: Hønefoss BK – TIL 2020

Etter runde 9 er vi halvveis i grunnspillet. Fra neste helg skal vi møte alle på ny og tilfeldigvis er det KIL/Hemne som er først ut. Dermed møter vi dem to helger på rad.