Før bortekampen mot Grand Bodø

Kampstart kl. 1500

Blikket er rettet frem mot søndagens kamp. Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 17. jun 2022 Skrevet av: kleppelite

 

Vårens siste kamp

I helgen venter grunnspillets siste tur til Nord-Norge når det er Grand Bodø som er motstander på søndag. Kampen spilles i Nordlandshallen og har avspark kl. 1500. Den kan streames via Jærbladet/Amedia her.

Cup-exit

Onsdag spilte vi 3. runde i cupen borte mot Avaldsnes. Det ble dessverre ikke et jevnt Rogalandsderby som vi hadde håpet på da laget fra Karmøy vant 7-0. Dermed er cupeventyret vårt over for i år.

Resten av resultatene fra 3. runde kan du lese her.

Vi ønsker Avaldsnes lykke til videre i cupen. Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Trener Owe Salvesen før kampen

«Siste seriekamp før ferien.

Det har vært en berg-og-dalbane resultatmessig denne vårsesongen. Det har svingt fra veldig gode prestasjoner til litt mindre gode prestasjoner, noe som ofte skjer i et ungt lag. Vi håper at dette stabiliserer seg til høsten og at vi kan gjenskape seieren mot Amazon sist helg til en ny 3-poenger i Bodø denne helgen. Grand Bodø var et veldig bra fotball-lag selv om vi vant 4-1 hjemme. Kampen var mye jevnere enn det, men da var vi mest effektive foran mål. Etter cuptapet onsdag håper vi at noen av de som hvilte er klar til å entre gressmatten inne i Nordlandshallen til siste seriekamp før en lang sommerferie på grunn av EM for kvinner. Tror alle trenger å få litt ferie nå og gjøre seg klar til oppkjøringen som starter midt juli med første seriekamp 31. juli hjemme mot Medkila. Ønsker alle en god sommer, forhåpentligvis med 3 poeng i Bodø som en gave.»

Trener Owe Salvesen.
Foto: Carina Johansen / NTB

Sist møte

Sist lagene møttes var i niende serierunde og vi gikk seirende ut med 4-1 på hjemmebane. Målene våre ble scoret av Ingrid Synnøve, Sofie, Susanne og Anette. Les mer om forrige oppgjør her.

13. runde 1. divisjon

Lørdag 18.06
Kl. 1400:  Amazon Grimstad – Øvrevoll Hosle
Kl. 1400: TIL 2020 – AaFK Fortuna

Søndag 19. 06
Kl. 1500: Grand Bodø – Klepp
Kl. 1500: Medkila – Åsane
Kl. 1500: Hønefoss BK – KIL/Hemne